Llom amb salsa de xampinyons
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps de preparació  | 
  
   1 hora  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   1,50€  | 
 
Aquest llom soluciona un àpat, el pots
acompanyar amb arròs blanc o amb patates fregides. D'aquells plats que faràs més d'un cop. 
Ingredients per unes 4 persones: 800 grams de llom de porc, 150ml de nata líquida, 1 vas de vi blanc, 500 ml de brou de verdures o pollastre, 2 cebes, 4 grans d’all, sal, pebre i 1 bitxo (opcional)
 
1.      
Tallo la carn a daus, salpebro i la fregeixo en un
paella amb oli, els alls i el bitxo. Reservo en un bol.
2.      
Afegeixo a la paella a foc més lent les dents d’all i
la ceba ben picats. Ho coc uns deu minuts.
3.      
Afegeixo els xampinyons, tallats, nets i escorreguts i
els coc a foc fort uns cinc minuts
4.      
Aboco un got de vi blanc, remeno, cuino un parell de
minuts i...
5.      
Afegeixo els daus de llom 
6.      
Afegeixo brou i ho coc uns vint minuts.
7.      
Els darrers minuts de cocció aboco la nata líquida,
remeno i deixo reposar
8.      
Serveixo amb unes patates fregides o un arròs blanc.
Bon profit!


















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!