| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps de preparació Temps de descans  | 
  
   30’ 3 hores  | 
 
| 
   Cost per ració  | 0,80€  | 
 
Un pastís deliciós, amb la típica base
de galeta i mantega i que te la peculiaritat que no necessita forn. 
Ingredients per un pastís per unes 6 persones (motlle de 20 cm diàmetre) :
 galetes tipus maria triturades (un paquet i
escaig, uns 250 grams)  i mantega (uns 120 grams), i pel farcit: 400 grams
de formatge cremós, 1 pot de llet condensada (250 grams) i 3 llimones i 4
fulles de gelatina neutra.
1.    En un motlle de pastissos i per forn poso paper de
forn remullat (per poder-lo adaptar millor al motlle) cobrint la base i les
parets. Si ho veig massa mullat, hi passo un paper de cuina per l’excedent
d’aigua. 
2.   Faig la base. Trituro les galetes i les poso en un
bol, escalfo la mantega per poder-la treballar millor i l’afegeixo a les
galetes. La quantitat, jo ho faig a ull, vaig afegint mantega segons demana la
massa. Avui he fet servir uns 250 grams)  i uns 120 grams de mantega fosa.
3.   Poso aquesta massa de base en el motlle i ho porto a
la nevera perquè es solidifiqui (una mitja horeta aproximadament)
4.   Ratllo la pell d’una llimona (per decorar) i trec el
suc de 2 llimones. Poso el suc en un pot petit a escalfar i afegeixo les fulles
de gelatina, remeno bé perquè es desfaci la gelatina i deixo refredar.
5.   Mentrestant, poso el formatge en un bol i bato bé,
afegeixo la llet condensada i bato més i finalment afegeixo el suc de llimona i
remeno bé.
6.   Col·loco la crema damunt la base de galeta, aplano i
...
7.    cap a la nevera
unes quatre hores.
8.   Es treu del motlle i ho decoro amb unes rodanxes de
llimona i la pell ratllada.
Bon profit!




















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!