| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2,60€  | 
 
Ingredients per unes 2 persones: una bona quantitat d’espinacs frescos, la meitat de 3 pebrots de colors, un grapat de tomàquets cherrie, uns 7 o 8 xampinyons, una ceba tendra i per la vinagreta clàssica: oli d’oliva, sal, pebre negre i vinagre.
1)    Primer
de tot netejo les verdures. 
2)    Poso
els bolets amb suc de llimona per evitar que ennegreixin i els reservo.
3)    Tot
en un bol: els espinacs i totes les hortalisses. 
4)    Abans
de servir afegeixo els xampinyons.
5)    Faig
la vinagreta com sempre, aboco oli d’oliva, sal, pebre i vinagre al gust dins
un pot i xinxollo bé perquè es barregi tot.
6)    Serveixo
amb la vinagreta per sobre. Si tinc algun fruit sec puc afegir-lo i li donarà
un toc cruixent (pinyons, nous o avellanes)
Bon profit!






Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!