Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2,30€  | 
 
Ingredients per unes 2/3 persones:  una bossa de canonges, un manat d’espàrrecs
verds, un grapat de nous pelades, uns quants tomàquets cirerols (cherries), daus
de tofu marinat imitant el formatge feta, i per la vinagreta clàssica: oli d’oliva,
sal, pebre negre i vinagre.
Una de les claus d’aquesta recepta és tenir
el tofu-feta ja marinat. Aquí t’explico ràpidament com fer-lo. 
1)    Simplement
es tracta de netejar les hortalisses, tallo els espàrrecs, tallo els tomàquets
cirerols
2)    Faig
la vinagreta posant tots els ingredients al gust dins un pot i xinxollant bé
perquè tot quedi ben barrejat i emulsionat. 
3)    Munto
el plat amb una bona base de canonges, els espàrrecs, els tomàquets cirerols i les
nous.
4)    Trec
el feta vegà del pot i el poso per sobre l’amanida
5)    Serveixo
amb la vinagreta
Bon profit!





Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!