| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   35’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,30€  | 
 
Ingredients per unes 4/5 persones:  3 albergínies mitjanes, oli d’oliva, 3
culleradetes de curri, 2 culleradetes de pebre vermell picant, 3 dents d’all,
sal i pebre negre.
1)    Primer
de tot, poso el forn a escalfar a uns 170 graus.
2)    Netejo
les albergínies i les asseco. Les tallo per la meitat i de cada meitat en faig
3 trossos. 
3)    Estenc
sobre una safata de forn i salo
4)    En
un bol barrejo les dents d’all picat, el curri, el pebre picant, pebre negre i
finalment l’oli d’oliva. I ho estenc sobre les albergínies
5)    Coc
al forn durant uns 25 minuts
Bon profit!










Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!