Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,20€ |
Ingredients per unes 2 persones: 500 grams de mongeta verda, un grapat d’espinacs
o enciams, un grapat de raves, 2 pastanagues, un alvocat, un grapat de
tomàquets cherrie. Per la vinagreta: una cullerada gran de mostassa, vinagre,
oli d’oliva, sal i pebre. I per l’acabat unes avellanes picades.
1) Primer
de tot netejo les verdures i les tallo a tires o cubs. L’alvocat el tallo a
mitges llunes i els tomàquets cherrie per la meitat.
2) Coc
al vapor durant uns 10 minuts la mongeta verda. La intenció és que quedi cuita
i al dente. Després la refredaré i reservaré.
3) Pico
les avellanes i les reservo
4) Faig
la vinagreta barrejant tots els ingredients en un pot i xinxollant.
5) Per
muntar els plats, poso una base d’espinacs, a sobre la mongeta verda cuita, la
pastanaga, els cherries, i els raves. Espolso l’avellana esmicolada i just
abans de servir i aboco la vinagreta. També puc deixar que cadascú s’ho
amaneixi al gust.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!