| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps de marinat Temps de cocció  | 
  
   8 hores 45’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,90€  | 
 
Ingredients per unes 3/4 persones:  1kg d’aletes de pollastre (jo demano que me
les tallin per la meitat) I pel marinat: el suc d’una llimona, 1 culleradeta de
farigola, romaní, pebrot vermell, comí. Mig got d’oli d’oliva, sal i pebre
negre. 3 dents d’all.
1)    Primer
de tot faig el marinat, pico les dents d’all i poso totes les espècies i herbes
dins un pot i xinxollo bé perquè es barregi
2)    Disposo
les aletes en un taper ample i baixet, unes al costat de les altres i aboco el
marinat per tot arreu. Tapo i deixo reposar almenys 2 hores (millor unes 8/12
hores). Un consell, posa un paper de forn al voltant perquè així es recull millor el marinat. I tot resulta més fàcil.
3)    Passat
aquest temps les trec i  les poso una al
costat de l’altra en una safata per al forn (a sota amb paper de forn o bé directament amb una safata de vidre. Les pinto amb el marinat i...
4)    Al
forn durant 45 minuts a uns 180 graus aproximadament. Miro i quan estan rosses
ja les trec. Cada forn funciona amb una intensitat diferent.
Bon profit!








Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!