Dificultat 
 | 
  
Mitjana 
 | 
 
Temps de preparació 
 | 
  
20 minuts 
 | 
 
Temps de cocció de
  la carbassa 
Temps de cocció
  verdures 
 | 
  
1 hora/hora i mitja 
15’ 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  1€ | 
Ingredients: mitja
carbassa (si pot ser de les allargades, millor), verdures al gust: uns ramets
de bròquil o bròcoli, uns espàrrecs verds, una mica de mongeta verda, un parell
de patates o un parell de pastanagues..., sal, oli d’oliva i pebre diferents.
1)     Primer
de tot tallo la carbassa per la meitat i la poso en una olla amb aigua bullint.
La coc uns 15’ i la trec. La pelo i la tallo a rodanxes d’un dit de gruix. Em
servirà per muntar els plats. La idea és que estigui prou cuita per poder-se-la
menjar (al dente) i prou tova com per poder tallar-la bé. 
2)    Coc
la resta de les verdures netes i tallades a daus o trossos petits al vapor o
bullides (amb uns 15’ de cocció n’hi ha prou). Ens interessa que quedin al
dente. 
3)    Munto
els plats. Poso una base d’una rodanxa de carbassa, a sobre un “popurri” de
verdures, salpebro al gust i una altra rodanxa de carbassa i repeteixo l’operació.
Faig un parell de pisos i acabo amb una rodanxa de carbassa i la decoro com
vulgui.
4)    Serveixo
a taula amb una salsa o amb oli d’oliva aromatitzat.
Aquest plat es pot
menjar tebi com fred. 
Bon profit!
![]()  | 
| ingredients | 
![]()  | 
| tallo la carbassa en un tros gran | 
![]()  | 
| tallo les verdures petites | 
![]()  | 
| coc la carbassa sencera | 
![]()  | 
| verdures preparades | 
![]()  | 
| carbassa mig cuita i pelada | 
![]()  | 
| avui en faig rodanxes | 
![]()  | 
| coc les verdures al vapor i | 
![]()  | 
| incorporo el carbassó els ultims minuts | 
![]()  | 
| monto els plats i si ho vull calent, al forn | 





















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!