Les natilles són unes
postres que solen agradar molt als infants però sovint s’opta per comprar-les
fetes quan a casa les podem fer amb pocs ingredients i no massa temps. Surten
més bones, més barates i són més sanes. Prova-ho 
Dificultat 
 | 
  
  
Fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
  
30’ 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
  
0,20€ 
 | 
 
Ingredients per uns 4/5 pots
individuals: 4 rovells d’ous, 500 ml de llet, 1 cullerada gran de farina de
blat de moro (Maizena per ex.), 4 cullerades grans de sucre blanc, 1 branca de
canyella i vainilla per aromatitzar.
Per la decoració: avui unes galetes
Maria.
1)     Primer
de tot poso la llet a bullir juntament amb la canyella i el sucre. No deixar
que arrenqui el bull, aturar quan sigui molt calenta i deixo reposar uns minuts
perquè la llet s’aromatitzi amb els ingredients.
2)    Poso
les gemmes en un bol mitjanet i bato amb una forquilla. Després hi afegeixo la
farina de blat de moro que el que farà és ajudar a espessir la barreja. 
Bato procurant que no hagi grumolls.
3)    Trec
la canyella de la llet i afegeixo la barreja del bol i remeno bé
4)    Coc
a foc lent i vaig remenant una estoneta fins que espesseixi. Quan veig que ja
està prou espès aturo el foc i omplo els potets. 
Avui he colocat una galeta Maria a sobre.
5)    Deixo
refredar damunt el marbre de la cuina.
Bon
profit!
![]()  | 
| els ingredients | 
![]()  | 
| coure la llet amb la canyella i el sucre | 















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!