Dificultat 
 | 
  
Fàcil 
 | 
 
Temps preparació  
Temps marinat Temps cocció  | 
  
10' 
2 hores 15'  | 
 
Cost per ració 
 | 
  
0,40€ 
 | 
 
Ingredients per unes 2 persones:  2 carbassons, all i julivert picats (un
parell de culleradetes de postres), pebre negre, orenga, pebrot vermell, sal, i
oli d’oliva
1)     Primer
de tot netejo bé els carbassons, els tallo a làmines i col·loco en un bol
2)    Començo
a marinar-los amb l’all i julivert, salpebro i un raig d’oli d’oliva. Hi
afegeixo l’orenga seca mòlta i el pebrot vermell. 
3)    Ho
remeno tot bé i deixo reposar una estona (mitja hora és suficient). Poso el
forn a escalfar a uns 180 graus
4)    Col·loco
en una safata amb paper de forn els carbassons i aboco el suc de la marinada
per sobre i al forn durant uns 20 minuts a uns 200 graus (atenció el temps i
intensitat del forn, cada forn és diferent, jo, per exemple sempre he de
vigilar i posar menys intensitat)
5)    I
ja estan per menjar-se’ls
Bon profit!
![]()  | 
| tots els ingredients: bàsicament carbassons i espècies | 
![]()  | 
| afegeixo les espècies per capes | 
![]()  | 
| remeno força | 
![]()  | 
| a safata pel forn | 







Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!