Dificultat 
 | 
  
Fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
1 hora 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
0,80€ 
 | 
 
Ingredients per unes 4/5 persones:  1 carbassó, 3 patates mitjanes, 3 pastanagues,
un grapat de mongeta verda, un got de pèsols, 6 ous, 1 cullerada de farina, un
polsim de llevat en pols, un grapat de julivert picat, 3 grans d’all, oli d’oliva,
sal i pebre negre
1)     Primer
de tot netejo les verdures i les tallo a daus petits.
2)    Poso
les verdures en una cassola amb oli d’oliva i les sofregeixo un xic, després hi
aboco aigua just que les cobreixi i ho coc uns 15 minuts.
3)    Les
poso a escórrer una bona estona. Això és molt important, no pot quedar gens d'aigua a les verdures.
4)    En
un bol gran bato els ous, hi afegeixo la farina i el llevat i el julivert trinxat.
5)    Afegeixo
les verdures al bol
6)    Omplo
un motlle i el poso al forn a coure uns 20’ a uns 160 graus.
Es
pot menjar calent, tebi o fred. 
Bon profit!
![]()  | 
| ingredients (al final no hi vaig posar el brócoli) | 
![]()  | 
| les verdures a daus | 
![]()  | 
| sofregeixo uns minuts | 
![]()  | 
| cobreixo amb aigua | 
![]()  | 
| bato els ous i afegeixo la farina | 
![]()  | 
| i el julivert | 
![]()  | 
| ho barrejo tot bé i salpebro al gust | 
![]()  | 
| al forn | 
![]()  | 
| ja el tenim fet ! | 














Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!