10 de maig 2019

espaguetis de carbassó amb llimona (freds)




Dificultat
Molt fàcil
Temps
15’
Cost per ració
0,40€

Ingredients per unes 4/5 persones:  8 carbassons, 2 llimones (el suc), oli d’oliva, sal, pebre.

1)     Primer de tot netejo bé els carbassons sota l’aigua, i passant un drap net i asseco bé. Tallo la punta i poso un carbassó en el espiralizador (eina per taller les verdures) per tal de tallar-lo i fer espaguetis. Els vaig col·locant en un bol fins que acabo amb tots els carbassons. Mira bé que hagi una quantitat òptima, a vegades per 4 persones amb 6 carbassons ja n’hi ha prou, tot dependrà de la mida.
2)    Salpebro, ruixo amb  oli d’oliva i suc de llimona. Els deixo reposar una bona estona. 1 hora aproximadament ja n'hi ha prou.
3)    Serveixo freds.

Bon profit!



els ingredients estrella

salpebro



suc de llimona

barrejo bé i deixo macerar una bona estona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!