18 d’abr. 2019

espaguetis de carbassó i pastanaga amb vinagreta de taronja




Dificultat
Fàcil
Temps
20’
Cost per ració
0,65€

Ingredients per unes 4/5 persones: 4 carbassons grans, 2 pastanagues  2 dents d’all i oli d’oliva.

Per la vinagreta:  el suc d’una taronja, mitja tassa d’oli, i un vinagre molt suau (2 cullerades) sal, pebre.

1)     Primer de tot netejo els carbassons i els asseco. Els tallo en forma d’espaguetis i els col·loco en un bol. Faig el mateix amb les pastanagues. 
2)    Faig la vinagreta: poso tots els ingredients dins un pot amb tapa i xinxollo ben fort perquè tots els elements es barregin bé
3)    Passo els espaguetis per una paella amb oli calent i unes dents d’all
4)    Serveixo amb la vinagreta per sobre (o apart)

Són uns espaguetis diferents, i els dos colors queden molt vistosos: taronja i verd. Repetireu segur !

Bon profit!



els ingredients

tallo els alls

fregeixo

faig els espaguetis amb el espiralitzador





el suc de taronja


vinagre

oli

sal

pebre negre mólt

xinxollo perquè tot es barregi bé

vinagreta ok

uns minuts saltejo a la paella les verdures

hi afegeixo la vinagreta i llestos


2 comentaris:

Agraïda per la teva aportació !!!