Dificultat 
 | 
  
Fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
1h 45’ 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
0,60€ 
 | 
 
Aquestes patates van
molt bé per acompanyar algun altre plat o com entrant. Si algú és intolerant a la lactosa pots fer-les amb llet i formatge sense lactosa.  Resulta molt senzill de fer i soluciona un acompanyament o entrant.
Ingredients per unes 4/5
persones:  6 patates mitjanes del mateix
tamany, ceba tendra, formatge mozzarella ratllat, crema de llet (uns 200 ml.),
sal pebre, oli d’oliva.
1)    
Primer de tot poso el forn a escalfar
2)   
Netejo bé les patates, i les asseco, les
pinto amb oli d’oliva i espolso amb sal. Les embolico amb paper d’alumini i les
coc al forn durant uns 45 minuts a una temperatura entre 170 i 190 graus. 
3)   
Trec les patates, les obro per la meitat i
les buido amb una cullera. Vaig posant la patata interior en un bol on la
treballaré i vaig col·locant les patates en una safata per anar al forn.
4)   
Tallo ben petita la ceba.
5)   
Aixafo amb una forquilla o amb un estri d’aquells
de fer puré de patata la patata del bol, salpebro al gust, afegeixo la ceba i
remeno bé. Afegeixo crema de llet, però no tota, i vaig remenant fins
aconseguir una textura que m’agradi.
6)   
En aquest punt amb dues culleres vaig
omplint les mitges patates. I al final poso la mozzarella per sobre i a
gratinar al forn durant uns quinze o vint minuts.
Bon profit
![]()  | 
| els ingredients | 
![]()  | 
| pinto amb oli d'oliva | 
![]()  | 
| sal | 
![]()  | 
| ja les tinc cuites | 
![]()  | 
| obro i | 
![]()  | 
| buido | 
![]()  | 
| les aixafo | 
![]()  | 
| afegeixo la ceba | 
![]()  | 
| salpebro | 
![]()  | 
| i remeno amb la crema de llet | 
![]()  | 
| omplo les patates amb el farcit | 
![]()  | 
| mozzarella i al forn a gratinar | 





















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!