Dificultat 
 
  
Fàcil 
 
  
  
Temps 
 
  
1h 
 
  
  
Cost per ració 
 
  
0,60€ 
 
  
Ingredients per unes 4/5
persones: 9 ous, 3 porros, espinacs frescos (uns 250/300 grams), 1 ceba, oli d’oliva,
pebre, sal, i 3 grans d’all.  
1)    
Primer de tot farem netegem bé les
verdures. Fem escórrer bé els espinacs. 
2)   
Tallem els porros en rodanxes molt fines i
la ceba en trossets petits. Els espinacs també els tallem petits. 
3)   
En una paella aromatitzem amb les dents d’all
pelades l’oli d’oliva i traiem els alls abans no se’ns cremin. 
4)   
Hi sofregim la ceba i el porro fins que
sigui una mica daurat i siguin tous.  
5)   
Mentre es fan batem els ous amb sal i pebre
en un bol gran. 
6)   
Apart sofregim les fulles d’espinacs en una
paella amb un pèl d’oli. 
7)   
Barregem totes les verdures amb els ous i
ho aboquem a una paella per fer la truita.  
8)   
La coem a foc lent (un 4 sobre 10 en
inducció) durant uns 12 minuts i li donem la volta i deixem coure 5’ més. La
clau perquè quedi bé és coure a foc lent i tapada. De tant en tant sacsegem la
paella perquè no s’enganxi i mirem com està de cocció. Jo la giro quan veig que
a la part superior del centre encara queda un pèl de suc. En aquest punt és
quan li dono la volta i deixo coure uns minuts més. 
9)   
Servim calenta, tèbia o freda a gust de
cadascú. Resulta original i molt gustosa. 
Bon profit!
Dificultat 
 | 
  
Fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
1h 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
0,60€ 
 | 
 
Ingredients per unes 4/5
persones: 9 ous, 3 porros, espinacs frescos (uns 250/300 grams), 1 ceba, oli d’oliva,
pebre, sal, i 3 grans d’all. 
1)    
Primer de tot farem netegem bé les
verdures. Fem escórrer bé els espinacs.
2)   
Tallem els porros en rodanxes molt fines i
la ceba en trossets petits. Els espinacs també els tallem petits.
3)   
En una paella aromatitzem amb les dents d’all
pelades l’oli d’oliva i traiem els alls abans no se’ns cremin.
4)   
Hi sofregim la ceba i el porro fins que
sigui una mica daurat i siguin tous. 
5)   
Mentre es fan batem els ous amb sal i pebre
en un bol gran.
6)   
Apart sofregim les fulles d’espinacs en una
paella amb un pèl d’oli.
7)   
Barregem totes les verdures amb els ous i
ho aboquem a una paella per fer la truita. 
8)   
La coem a foc lent (un 4 sobre 10 en
inducció) durant uns 12 minuts i li donem la volta i deixem coure 5’ més. La
clau perquè quedi bé és coure a foc lent i tapada. De tant en tant sacsegem la
paella perquè no s’enganxi i mirem com està de cocció. Jo la giro quan veig que
a la part superior del centre encara queda un pèl de suc. En aquest punt és
quan li dono la volta i deixo coure uns minuts més.
9)   
Servim calenta, tèbia o freda a gust de
cadascú. Resulta original i molt gustosa.
Bon profit!
![]()  | 
| els ingredients | 
![]()  | 
| aromatitzem l'oli | 
![]()  | 
| sofregim porro i ceba | 
![]()  | 
| barregem tot bé | 
![]()  | 
| a punt per menjar | 








Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!