26 de juny 2012

truita de patates



ingredients:
- ous
- patates
- oli d'oliva, sal
- i si es vol: ceba, o altres ingredients
1) Posar tots els ingredients fora de la nevera per atemperar 
2) Pelar i tallar la patata en forma de daus o làmines
3) Batre els ous en un bol i afegir-hi sal (o una mica d'herbes, o all ratllat)
4) Posar a escòrrer l'oli de les patates i deixar refredar-les una mica
5) en aquest punt es pot fregir la resta d'ingredients (ceba, pebrot...)
6) Abocar la patata fregida (i la ceba ...) a l'ou i barrejar bé
7) en una paella amb una mica d'oli abocar la barreja i coure a foc lent i tapat durant un quart d'hora aproximadament
8) Quan veiem que ja està prou feta, li donem la volta i deixem coure uns minuts més
9) Servir tèbia o freda i acompanyada de pa amb tomàquet


Bon profit !

tallar les patates
fregir-les amb oli d'oliva ben calent

deixar refredar

batre els ous i salpebrar al gust

barrejar-ho tot

i abocar en una paella amb poc oli

coure a foc lent

girar-la

uns minuts més i ...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!