ingredients:
- ous
- patates
- oli d'oliva, sal
- i si es vol: ceba, o altres ingredients
1) Posar tots els ingredients fora de la nevera per atemperar
2) Pelar i tallar la patata en forma de daus o làmines
3) Batre els ous en un bol i afegir-hi sal (o una mica d'herbes, o all ratllat)
4) Posar a escòrrer l'oli de les patates i deixar refredar-les una mica
5) en aquest punt es pot fregir la resta d'ingredients (ceba, pebrot...)
6) Abocar la patata fregida (i la ceba ...) a l'ou i barrejar bé
7) en una paella amb una mica d'oli abocar la barreja i coure a foc lent i tapat durant un quart d'hora aproximadament
8) Quan veiem que ja està prou feta, li donem la volta i deixem coure uns minuts més
9) Servir tèbia o freda i acompanyada de pa amb tomàquet
Bon profit !
tallar les patates |
fregir-les amb oli d'oliva ben calent |
deixar refredar |
batre els ous i salpebrar al gust |
barrejar-ho tot |
i abocar en una paella amb poc oli |
coure a foc lent |
girar-la |
uns minuts més i ... |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!