13 d’abr. 2012

mandonguilles de seitan amb verdures


Ingredients: seitan 
- per fer les mandonguilles : seitan (1 peça), pa ratllat, ou, sal i pebre, i farina
Piquem el seitan : la barregem amb all i julivert, un ou i ho treballem (no gaire). Hi afegim el pa ratllat fins que quedi en una consistencia que ens agradi, salpebrar al gust. Fer les boletes i enfarinar-les.
1) ara fregirem les mandonguilles en una paella amb oli i uns grans d'all. Un cop fregides per totes bandes les apartem.
2) En la mateixa paella farem el sofregit posant en primer lloc la ceba tallada en petits trossos o picada i després d'uns minuts hi afegirem pebrot i pastanaga, i la resta de verdures al cap de cinc minuts més juntament amb el tomàquet ratllat (força quantitat). Abocar brou. Salpebrem i deixem coure una estoneta a foc lent (uns 15/20 minuts). Igualment podem anar mirant com està quedant si al dente o massa fet (tastem). Anem afegint líquid (un brou vegetal) perquè no ens en falti.
3) per últim hi afegim les mandonguilles i rectifiquem de sal i pebre si cal.


les mandonguilles de seitan ja fetes

un exemple d'ingredients


fregim les mandonguilles


la ceba

la pastanaga

tomàquet ratllat


una mica de brou si cal

una estoneta en la última cocció


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!