Espaguetis amb salsa bàsica de moniato
Dificultat |
fàcil |
Temps |
1h.30’ |
Cost per ració |
0,60€ |
Un plat de pasta
original, amb el moniato, aquest ingredient de temporada li aporta color, sabor i
alt poder nutritiu. També pots aprofitar aquells moniatos que els vas fer al
forn i van quedar, i transformar-los en un plat increïble.
Ingredients per unes 2 persones: 200 grams d’espaguetis
2 moniatos mitjanes (un mig quilo aprox.), una culleradeta (de cafè) de
gingebre en pols, mitja tassa de brou de verdures (no la faré servir tota),
sal, un trosset de formatge parmesà, pebre blanca i oli d’oliva
1. Primer de tot rento els
moniatos, poso el forn en marxa a uns 200 graus. I col·loco en una safata els
moniatos i deixo coure una horeta.
2. Quan ja els tinc cuits,
trec tota la polpa de dins, hi afegeixo sal, pebre blanca, gingebre, oli i ho
trituro tot.
3. Ara afegeixo una mica de
brou de verdures i trituro i ho faig fins que quedi la textura que m’agrada.
4. Poso a coure els
espaguetis (quan arrenqui l’aigua el bull, el temps que posi el paquet al
dente), escorro i
5. Munto el plat amb els
espaguetis i la salsa de moniato per sobre, i formatge parmesà ratllat
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!