19 d’oct. 2018

pa de pessic bàsic sense ou (genovesa)



Dificultat
mitjana
Temps
1 hora
Cost per ració
0,30€

Ingredients per unes 4/5 persones: farem servir les mides d’un iogurt junt amb el contingut del iogurt. 1 iogurt de llimona, 2 mides de sucre (1 blanc i 1 morè) , 1 mida d’oli d’oliva o de girasol, 1 mida de llet, 4 mides de farina, 1 sobre de llevat i la ratlladura de mitja llimona o una llimona sencera (depèn de la intensitat que es vulgui de llimona).  

1)     Primer de tot posem el forn a preescalfar
2)    Mesurem els ingredients
3)    Posem per aquest ordre els ingredients en un bol i anem barrejant. Primer el iogurt, després el sucre, l’oli, la llet, i ja per últim la farina tamisada junt amb el llevat també tamisat i la ratlladura de la llimona. Tot ben homogeni.
4)    Omplim el motlle i al forn uns 25 minuts a uns 170 graus tot i que això dependrà de la intensitat del forn.


Bon profit!


Els ingredients 

Anem afegint els ingredients i... 

Els anem treballant






La farina tamisada 




En el motlle 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!