| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   temps de preparació  | 
  
   45’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2€  | 
 
Uns espaguetis deliciosos, totalment
vegans, amb producte proper i de temporada. Tot el gust de la tardor combinada
amb la pasta; una delicatessen. I fàcil de fer, què més desitges? Espero que t’agradi.
Ingredients per unes 4/5 persones: 
500 grams d’espaguetis, mig quilo de rovellons, un grapat de tomàquets
cirerols, 3 dents d’all, una ceba, oli d’oliva, sal, pebres i un bitxo.
 
1.      
Primer de tot netejo els rovellons passant un drap
humit i deixant-los en una escorredora.
2.      
Tallo la ceba ben petita.
3.      
En una olla poso la pasta a bullir, que quedi al
dente, habitualment entre 7 i 9 minuts però mireu què hi diu a l’envàs de la
pasta. Pensa que després s’acabarà de coure a la paella. Quan estigui cuita, l’escorro
i deixo reposant en una escorredora.
4.      
Poso en una cassola baixa o paella oli d’oliva i aboco
les dents d’all tallades per la meitat per aromatitzar bé l’oli. I al cap d’uns
3 minuts, afegeixo la ceba ben petita. Deixo coure uns 10 o 12 minuts que quedi
ben tova. 
5.      
Afegeixo el bitxo i aboco els rovellons tallats a
tires. Si són molt petits els deixo sencers. Salpebro al gust.
6.      
Els deixo coure fins que estiguin fets, potser uns 15
minuts.
7.      
Aleshores afegeixo unes branques de julivert. I
afegeixo els tomàquets cirerols tallats per la meitat
8.      
Deixo coure uns 5 minuts tot saltejant bé perquè tot s’impregni.
9.      
Trec les branques de julivert i les dents d’all i...
10.  
Aboco els espaguetis, apujo el foc, i ho saltejo tot
un parell de minuts salpebrant al gust. I serveixo a taula.
Bon profit!











Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!