Ingredients (per unes 8 persones) : 700 grams d’arròs,
1500 grams de costelles de porc tallades petites; les verdures: 1 pebrot verd,
1 vermell,, 1 pebrot groc, uns 300 grams de tomàquet triturat, oli
d’oliva, 2 dents d’all, 1 bitxo, pebre vermell, pebre negre, sal. unes branques
de romaní, 1400 grams de brou de verdures o pollastre.
1.
Primer sofregeixo les costelles de porc a la paella
amb oli d’oliva, el bitxo i els alls i les aparto.
2.
Sofregeixo els pebrots tallats ben petits. Poso unes
branques de romaní per aromatitzar.
3.
Afegeixo el tomàquet triturat, salpebro i deixo coure
uns 10’
4.
Incorporo les costelles i coc durant uns 10 minuts.
Salpebro al gust. I aromatitzo amb herbes o les espècies que m’agradin (jo hi poso
pebre vermell dolç, pebre vermell picant, pebre negre)
5.
En aquest punt aturo el foc, tapo i deixo reposar el
sofregit una estona. Es pot fer d’un dia per l’altre. Aleshores ho deso en un
taper.
6.
Continuo. Escalfo el sofregit, afegeixo l’arròs i
remeno bé.
7.
Mentre escalfo el brou que sigui ben ben calent
8.
Aboco el brou damunt l’arròs i tapo. Coc durant 15
minuts, els primers 5 minuts a foc fort, després abaixo, i els últims 5 minuts
a foc fort. Deixo reposar tapat uns minuts i a taula.
Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!