Amanida de moniato
Dificultat |
Fàcil |
Temps |
Una hora |
Cost per ració |
1,90€ |
Una amanida original,
el formatge i els nabius secs li donen un toc alegre i gustós.
Ingredients per unes 2 persones: 2 moniatos grans(ja
pelats i tallats en petits daus), oli d’oliva, sal i pebre negra, una ceba de
Figueres, mitja tassa de nabius secs (O frescos), mitja tassa de formatge tipus feta, un
bon grapat de julivert picat. I per amanir: vinagre de poma (2 cullerades mida
sopa), mostassa de Dijon (1 cullerada), un polsim de comí, un altre de pimentó
vermell.
1. Primer de tot tallo les
verdures a daus, a una bona mida per menjar-se-les.
2. Poso el forn a escalfar
a uns 200 graus.
3. En una safata poso els
moniatos amb la ceba. Important que tot quedi en una sola capa perquè es cogui
per igual i quedi un xic cruixent per fora. Un raig d’oli i salpebro i coc al
forn uns 20 minuts .
4. Deixo refredar el
moniato i el poso en un bol.
5. Ara faig la vinagreta:
en un got amb tapa poso un raig d’oli d’oliva, vinagre, sal, pebre, comí,
mostassa i pimentó. Ho barrejo tot bé.
6. Aboco al bol els nabius,
el formatge en trossets i el julivert picat.
7.
Ho rego amb la vinagreta i a taula.
Aquest plat es pot
servir fred o tebi.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!