Crema de llimona vegana
| 
   Dificultat  | 
  
   mitjana  | 
 
| 
   Temps de repòs temps de preparació  | 
  
   2 hores 30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,30€  | 
 
Unes postres delicioses, que es poden
servir en gots o copes i també es pot utilitzar com a farcit de pastissos.
Ingredients per unes 4 racions: 4 llimones, 6
cullerades soperes de maizena, 12 cullerades soperes d’aigua, mig got de suc de
llimona (el suc de dues llimones), mig got de sucre blanc, i un raig de llet
vegetal (a ull)
 
1.       Primer de tot, ratllo la
pell de les dues llimones i poso les ratlladures en un platet. Extrec el suc i
reservo.
2.       En una olla petita poso
la maizena i l’aigua i ho barrejo tot bé, fins que quedi una crema fina sense
grumolls.
3.       Afegeixo la meitat de la
ratlladura de llimona
4.       Poso l’olla al foc i
remeno bé.
5.       Afegeixo la resta d’ingredients
i vaig remenant bé, a foc mig. Quan comenci a bullir, trec del foc i aboco la
llet vegetal a poc a poc i vaig remenant. Ha de quedar textura cremosa.
6.       Ho torno al foc i remeno
un xic més, uns minuts.
7.       Omplo uns gots, i
espolso ralladures de llimona a sobre.
8. Ho poso a nevera i ja està. Es pot decorar amb maduixetes, gerds ...
Bon profit!










Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!