Pastís tatín de taronges
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps de preparació temps de cocció  | 
  
   30’ 35’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,90€  | 
 
Un pastís boníssim, amb producte de temporada.
Ingredients per unes 4 persones: 3 taronges, 1 iogurt, 120
grams de mantega, 150 grams de sucre (blanc i moreno), suc de mitja taronja, 2
ous, 180 grams de farina, llevat (10 grams), almívar (120 grams de sucre i 60 d’aigua)
1.      
Primer de tallo les taronges a rodanxes i trec la
pell. Les deixo reposar.
2.      
Poso el forn a preescalfar a uns 180 graus.
3.      
Faig un almívar posant aigua i sucre a bullir. I deixo
reposar.
4.      
Poso en un bol els ous amb el sucre i bato fins
emblanquinar. Afegeixo la mantega fosa i remeno. 
5.      
Afegeixo el iogurt i remeno. Afegeixo el suc de mitja
taronja i remeno.
6.      
Ara toca integrar els ingredients secs: barrejo la
farina, el llevat i la sal i les incorporo tot tamisant al bol amb la resta d’ingredients.
7.      
En un motlle rodó unto amb l’almívar i col·loco les
rodanxes de taronja (també es podrien combinar amb aranja) i acabo d’abocar l’almívar
sobrer per sobre.
8.      
Aboco la massa i...
9.      
Cap al forn a coure durant uns 35 minuts a uns 180
graus 
10.  
Trec, deixo reposar i quan és fred col·loco a nevera
una estona.
11.  
Traiem del motlle tot girant de manera que les
taronges quedin a sobre i a gaudir-ne
Bon profit!

























Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!