| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2,50€  | 
 
Ingredients per unes 2 persones:  3 tomàquets de branca, un alvocat, una peça de
mozarella fresca, 3 dents d’all, unes branques d’alfàbrega, sal i oli d’oliva.
1)    Primer
de tot netejo els tomàquets i els tallo a rodanxes. Pelo i pico les dents d’all.
2)    Munto
el plat així: a la base les rodanxes de tomàquet, a sobre de cadascuna, una
mica d’all trinxat, sal, oli i fulles d’alfàbrega.
3)    Tallo
la mozarella i la poso en bocins per tot el plat
4)    Tallo
l’alvocat i faig el mateix. Jo hi ruixo una mica de suc de llimona perquè no
ennegreixi.
5)    Acabo
de posar més fulles d’alfàbrega i un raig d’oli i rectifico de sal si cal. Es
pot posar a nevera uns minuts si es vol més freda.
Bon profit!










Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!