Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,50€ |
Ingredients per unes 2 persones: 3 tomàquets de branca, un alvocat, una peça de
mozarella fresca, 3 dents d’all, unes branques d’alfàbrega, sal i oli d’oliva.
1) Primer
de tot netejo els tomàquets i els tallo a rodanxes. Pelo i pico les dents d’all.
2) Munto
el plat així: a la base les rodanxes de tomàquet, a sobre de cadascuna, una
mica d’all trinxat, sal, oli i fulles d’alfàbrega.
3) Tallo
la mozarella i la poso en bocins per tot el plat
4) Tallo
l’alvocat i faig el mateix. Jo hi ruixo una mica de suc de llimona perquè no
ennegreixi.
5) Acabo
de posar més fulles d’alfàbrega i un raig d’oli i rectifico de sal si cal. Es
pot posar a nevera uns minuts si es vol més freda.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!