Menú

4 de maig 2021

Amanida d'alvocat, tomàquet i mozzarella

 


 

Dificultat

Fàcil

Temps

30’

Cost per ració

2,50€

 

Ingredients per unes 2 persones:  3 tomàquets de branca, un alvocat, una peça de mozarella fresca, 3 dents d’all, unes branques d’alfàbrega, sal i oli d’oliva.

 

1)    Primer de tot netejo els tomàquets i els tallo a rodanxes. Pelo i pico les dents d’all.

2)    Munto el plat així: a la base les rodanxes de tomàquet, a sobre de cadascuna, una mica d’all trinxat, sal, oli i fulles d’alfàbrega.

3)    Tallo la mozarella i la poso en bocins per tot el plat

4)    Tallo l’alvocat i faig el mateix. Jo hi ruixo una mica de suc de llimona perquè no ennegreixi.

5)    Acabo de posar més fulles d’alfàbrega i un raig d’oli i rectifico de sal si cal. Es pot posar a nevera uns minuts si es vol més freda.

 

Bon profit!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!