Dificultat |
Mitjana |
Temps |
2 hores |
Cost per ració |
2€ |
Ingredients per unes 3/4 persones: 1 peça de seitan (d’uns 300 grams aproximadament),
2 pastanagues, 5 patates mitjanes, 1 ceba, 1 pebrot verd de fregir, 5 tomàquets
madurs (per fer-los triturats), i per aromatitzar: oli d’oliva, sal, pebre
negre, pebre vermell dolç i una mica de picant, 1 fulla de llorer. I brou
vegetal casolà (millor).
1) Primer
de tot netejo bé les verdures, els tomàquets escaldats i els trituro, i la
resta de verdures tallades a daus petits.
Les patates les tallo escapçades perquè deixin anar tot el midó (com ho faig,
doncs en comptes de tallar-les les tallo una mica amb el ganivet i separo)
2) Tallo
el seitan a daus
3) En
una cassola poso les dents d’all amb oli d’oliva. A foc fort i quan estigui tot
calent aboco els daus de seitan, els saltejo uns minuts
4) Afegeixo
la ceba i deixo coure 5 minuts.
5) I
en aquest punt ja afegeixo la resta de verdures; el pebrot, les pastanagues i
el tomàquet triturat. Aquí salpebro, i aromatitzo amb les herbes i espècies.
6) Afegeixo
les patates, remeno bé i...
7) Aboco
el brou just que cobreixi. Abaixo el foc i coc durant uns 45 minuts a foc
lent i tapat. Miro el punt de cocció de les patates i si estan ok ja deixo reposar.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!