| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   45’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   5€  | 
 
Ingredients per unes 4/5 persones:  1 orada gran (d’un quilet aproximadament), 1
llimona, 2 patates grans, 2 pastanagues, 1 ceba mitjana, mig got de vi blanc,
oli d’oliva, sal, pebre i 1 bitxo
1)     Primer
de tot demano a la peixateria que netegi l’orada i li tregui l’espina. Avui
cuino per dues persones i amb mitja orada cadascuna ja en tenim suficient.
2)    Netejo
les verdures. Tallo les patates i ceba a daus. 
3)    Fregeixo
en una paella les patates, i les pastanagues, les aparto i fregeixo la ceba
4)    Repasso
l’orada que no hagi cap espina
5)    Poso
paper de forn o d’alumini en una safata per anar al forn.
6)    Aboco
un raig d’oli d’oliva i la meitat de les patates i ceba fent un llit
7)    Al
damunt hi col·loco les 2 parts de l’orada, salpebro i aboco la resta de patates
i ceba, afegeixo pastanagues a rodanxes, el suc d’una llimona i mig got de vi
blanc.
8)    Ho
poso al forn a uns 140 graus durant 10 minuts (de sota només)
9)    Ja
està. El peix cal coure’l poc perquè quedi gustós i bo. Com que les verdures ja
estan fetes no cal afegir més temps de cocció.
Bon profit!











Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!