Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
20’
|
Cost per ració
|
0,90€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 7 o 8
carbassons grans (uns 300 grams per persona), bacon a tires, crema de llet (uns
100 ml. Per persona), 2 rovells d’ou i oli d’oliva.
1) Primer
de tot netejo els carbassons i els asseco. Els tallo en forma d’espaguetis i
els col·loco en un bol.
2) Faig
la carbonara així: poso el bacon amb un pèl d’oli a fregir, hi afegeixo la
crema de llet i remeno (res, un parell de minutets a foc mig), salpebro al
gust, afegeixo 2 rovells d’ou, els barrejo bé i aturo el foc.
3) Quan
haguem de menjar-nos-els posem a escalfar la carbonara i hi afegim els
espaguetis. Barregem bé i deixem escalfar uns 5 o 10 minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!