3 de març 2017

Macarrons amb beixamel i ou




Dificultat
Fàcil
Temps
1h
Cost per ració
0,80€


Ingredients per 5 persones:  500 grams de macarrons, ingredients per a una beixamel (1,5l de llet, un got de brou, una porció gran de mantega  (uns 70 grams), un got de farina, nou moscada, sal) formatge parmesà ratllat i sal i 5 ous.

1)     Bullir els macarrons al dente amb abundant aigua salada
2)    Mentre fer una beixamel: posar daus de mantega en un cassó fondo al foc, afegir-hi farina i remenar bé. Afegir-hi un got de brou calent i remenar. Abaixar el foc i anar afegint llet calenta a poc a poc i anar remenant amb unes barilles manuals. Salpebrar al gust i afegir nou moscada.
3)    Escórrer els macarrons i posar-los damunt una safata d’anar al forn prèviament untada amb uns dauets de mantega o una mica d’oli
4)    Cobrir amb una bona capa de beixamel.
5)    I a sobre col·locar un ou sencer (un per persona) mirant que no se’ns trenqui.
6)    Espolsar amb formatge ratllat
7)    Coure al forn uns 15 minuts a forn fort (uns 200 graus)

Bon profit


Els ingredients

fem una beixamel una mica espessa, textura cremosa

posem una base amb beixamel


hi aboquem els macarrons

i els cobrim amb força beixamel



fem uns "forats" i aboquem els ous 

formatge ratllat i al forn






1 comentari:

  1. Superfamiliar...m'encanta aquesta mescla!Gràcies, Judith

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!