Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h
|
Cost per ració
|
0,80€
|
Ingredients per 5 persones: 500 grams de macarrons, ingredients per a una beixamel (1,5l de llet, un got de brou, una porció gran de mantega (uns 70 grams), un got de farina, nou moscada, sal) formatge parmesà ratllat i sal i 5 ous.
1) Bullir
els macarrons al dente amb abundant aigua salada
2) Mentre
fer una beixamel: posar daus de mantega en un cassó fondo al foc, afegir-hi
farina i remenar bé. Afegir-hi un got de brou calent i remenar. Abaixar el foc
i anar afegint llet calenta a poc a poc i anar remenant amb unes barilles
manuals. Salpebrar al gust i afegir nou moscada.
3) Escórrer
els macarrons i posar-los damunt una safata d’anar al forn prèviament untada
amb uns dauets de mantega o una mica d’oli
4) Cobrir
amb una bona capa de beixamel.
5) I
a sobre col·locar un ou sencer (un per persona) mirant que no se’ns trenqui.
6) Espolsar
amb formatge ratllat
7) Coure
al forn uns 15 minuts a forn fort (uns 200 graus)
Bon profit
![]() |
Els ingredients |
![]() |
fem una beixamel una mica espessa, textura cremosa |
![]() |
posem una base amb beixamel |
![]() |
hi aboquem els macarrons |
![]() |
i els cobrim amb força beixamel |
![]() |
fem uns "forats" i aboquem els ous |
![]() |
formatge ratllat i al forn |
Superfamiliar...m'encanta aquesta mescla!Gràcies, Judith
ResponElimina