Pa de pessic de llimona amb glacejat
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
1 hora |
Cost per ració |
0,50€ |
Un pa de pessic bàsic amb l’aroma de la llimona, el glacejat
li atorga una nota superior. Sublim !
Ingredients per unes 4 persones: 2 ous, 125 grams de sucre, el suc de 2
llimones, 125 grams de mantega, la ratlladura de la pell d’una llimona, 130
grams de farina, i una cullerada de postres de llevat en pols.
Pel glacejat: 100 grams de sucre glacé, 3 cullerades soperes de suc de llimona i una mica de ratlladura de pell de llimona.
1. Primer de tot, barrejar
els ous amb el sucre ben batut.
2. Separar del suc de les
dues llimones unes 3 cullerades soperes pel glacejat. Afegir la resta als ous i
sucre batuts i barrejar.
3. Afegir la mantega pomada
i barrejar.
4. Afegir la pell ratllada
d’una llimona i barrejar.
5. Afegir la farina i el
llevat prèviament tamisats i barrejar amb una llengua pastissera fins que tinguem
una massa suau, sense grumolls.
6. Posar-la en un motlle i
enfornar a 170 graus uns 30 minuts.
7. Mentrestant preparo el glacejat
de llimona. En un bol barrejo el sucre glacé amb el suc de llimona
8. Trec el pastís del forn
i el deixo refredar a temperatura ambient, però, quan encara està calent
cobreixo amb el glacejat i una mica de ratlladura de pell de llimona
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!