17 d’oct. 2025

Pa de pessic de llimona amb glacejat


Pa de pessic de llimona amb glacejat

 

Dificultat

Mitjana

Temps

1 hora

Cost per ració

0,50€

 

Un pa de pessic bàsic amb l’aroma de la llimona, el glacejat li atorga una nota superior. Sublim !

 

Ingredients per unes 4 persones: 2 ous, 125 grams de sucre, el suc de 2 llimones, 125 grams de mantega, la ratlladura de la pell d’una llimona, 130 grams de farina, i una cullerada de postres de llevat en pols.

Pel glacejat: 100 grams de sucre glacé, 3 cullerades soperes de suc de llimona i una mica de ratlladura de pell de llimona.

 

1.       Primer de tot, barrejar els ous amb el sucre ben batut.

2.       Separar del suc de les dues llimones unes 3 cullerades soperes pel glacejat. Afegir la resta als ous i sucre batuts i barrejar.

3.       Afegir la mantega pomada i barrejar.

4.       Afegir la pell ratllada d’una llimona i barrejar.

5.       Afegir la farina i el llevat prèviament tamisats i barrejar amb una llengua pastissera fins que tinguem una massa suau, sense grumolls.

6.       Posar-la en un motlle i enfornar a 170 graus uns 30 minuts.

7.       Mentrestant preparo el glacejat de llimona. En un bol barrejo el sucre glacé amb el suc de llimona

8.       Trec el pastís del forn i el deixo refredar a temperatura ambient, però, quan encara està calent cobreixo amb el glacejat i una mica de ratlladura de pell de llimona

 

 

 

Bon profit!






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!