| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps  | 
  
   30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2,60€  | 
 
Ingredients per unes 2 persones:  4 taronges grosses,  llagostins o
gambes (6 peces grans o 10 més petites), un manat de cebollí, i per la vinagreta: el suc de les taronges, oli d’oliva,
sal, pebre i un pèl de vinagre.
1)    Primer
de tot netejo l’enciam trocadero i li trec l’excés d’aigua amb una centrifugadora
d’enciams. 
2)    Tallo
les taronges com traient una tapa de sobre. La buido sencera i en faig daus. És
important recollir tot el suc de les taronges perquè després l’uso per la
vinagreta.
3)    Saltejo
els llagostins o gambes pelades en una paella amb poc oli d’oliva i un parell
de dents d’all per aromatitzar. 
4)    Pico
el cebollí
5)    En
un pot poso suc de taronja, oli d’oliva, sal, pebre i un pèl de vinagre i xinxollo
(sacsejo) perquè es barregi tot bé.
6)    Barrejo
l’enciam amb el cebollí i les gambes en un bol. Hi aboco la vinagreta 
7)    Munto
el plat. Poso la cassoleta de taronja i la farceixo amb la barreja d’abans.
Es
pot preparar i desar a la nevera una estoneta abans
Bon profit!











Ben pensada! Gràcies!
ResponElimina