Dificultat 
 | 
  
Molt fàcil 
 | 
 
Temps de preparació 
 | 
  
5 minuts 
 | 
 
Temps de cocció 
 | 
  
12 minuts 
 | 
 
Cost per ració
  (superlowcost) 
 | 
  
 0,30€ 
 | 
 
Aquí teniu l’enllaç per fer la salsa Sants:
Ingredients per unes 4 persones: uns 500 grams de
pasta (macarrons, espaguetis, ...), un pot mitjà de salsa sants, oli d’oliva, i
formatge parmesà al gust. I uns daus de mantega si es vol.
1)     Poso
oli en una cassola i aboco la salsa Sants. Quan s’ha escalfat hi afegeixo
aigua. (el doble d'aigua que de pasta, és a dir, avui un litre aprox)
2)    Quan
arrenca el bull hi afegeixo la pasta, la coc al dente, tapo i deixo reposar uns
minuts
3)    Poso els macarrons en una safata per anar al forn (o en la mateixa cassola que els he fet) i amb uns daus de mantega i formatge ratllat al forn a gratinar uns 10 minuts. 
Bon profit!
![]()  | 
| ingredients (afegeix una mica de mantega i formatge) | 
![]()  | 
| oli a la paella | 
![]()  | 
| aboco la salsa Sants | 
![]()  | 
| hi afegeixo aigua | 
![]()  | 
| i quan bulli aboco els macarrons | 
![]()  | 
| tapo i coc el temps perquè estiguin al dente (8' en el meu cas) | 
![]()  | 
| en una safata hi afegeixo daus de mantega i formatge ratllat | 











Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!