Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h.
|
Cost per ració
|
1,50€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 1 meló
d'uns 3 kg de pes aproximadament, 300 grams de raïm de dos colors, 150 grams de
pernil, pebre blanca
1)
Primer , netegem el raïm
ben net i deixem els grans en un bol per servir a taula. Després, pelem i
tallem el meló a trossos i els posem en un pot fondo.
2)
Triturem amb un turmix
el meló apartant, si volem, unes boletes de meló per decorar. Afegim pebre
blanc al gust i remenem bé.
3)
Posem el forn a escalfar
a 100 graus. I col·loquem els talls de pernil damunt paper de forn en una
safata
4)
Posem el pernil durant
un parell de minuts perquè s'assequi i el traiem. Fem virutes i col·loquem en
un bol per servir a taula.
5)
Posem el meló batut en
un bol a la nevera un parell d'hores o més a refredar.
6)
A l'hora de servir posem
els bols amb el raïm de dos colors, les boletes de meló i les virutes de
pernil.
Bon
profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!