20 d’abr. 2012

Púding de fruita



Ingredients (per unes 5/6 persones):
-   la fruita: 6 peces en total (2 pomes, 2 préssecs, 2 peres...)Nosaltres hi hem posat aquest cop: 2 pomes 2 peres 1 plàtan i 2 prunes.
-          4 ous
-          1 cullerada de maizena (farina de blat de moro)
-          Mitja barra de pa del dia abans
-          1 cullerada de canyella
-          Caramel fos (es fa amb sucre i unes gotes de llimona)
-          Una mica de llet (opcional) o bé aigua per xupar el pa
1)  Coure la fruita neta, pelada i tallada a trossos amb una mica d’aigua en un cassó al foc durant una estoneta (uns 15 minuts) fins que deixi anar tot l’almívar i és aleshores quan..
2)  hi afegim la maizena (que abans hem diluït amb una mica d’aigua )i remenem. Aturem el foc.
3)    Batem els ous amb la canyella
4)    En un bol posem el pa mullat amb aigua (o una mica de llet també). Es treballa bé perquè tot el pa quedi ben xupat. Se li afegeixen els ous batuts i es barreja a la compota de fruita
5)    Barregem la compota amb el pa xupat.
6)    Posem la massa en un motlle (si volem caramel el posem al fons fent de llit) al forn durant uns 30 minuts a 180 graus.
Es pot servir  fred i desenmotllat acompanyat de nata muntada o amb xarop de xocolata.
































2 comentaris:

Agraïda per la teva aportació !!!