ingredients: 350 grams de formatge d'untar, 350 ml. de nata líquida, 60 grams de sucre, 30 grams de mantega, 75 grams de galeta, 5 grams de gelatina (o en pols o en làmines), confitura i fruites roges per decorar.
els ingredients |
galeta amb mantega per la base |
posar la base en el motlle del pastís |
nata, formatge i sucre al foc fins que bulli |
afegir la gelatina prèviament hidratada |
omplir el motlle |
a la nevera unes sis hores |
cobrir amb melmelada |
i decorar amb maduixes o gerds o... |
Un dia vaig probar pastís de formatge amb fons de pomes a Bruixes i estava increible. Tindries la recepta? merci, kike.
ResponEliminaAquesta recepta ha estat escollida per fer una feina del cole del meu Ivan. Ja t'explicarem com ens ha sortit !!! ja en tenim ganes...
ResponEliminamoltes gràcies per compartir-ho. La veritat és que aquest pastís surt molt bó i és molt atractiu visualment. També és senzill per poder-ho fer els infants. Ja explicareu !
ResponElimina