Ingredients (surten uns 60 canalons:
Per al farcit dels canalons:
- 1.800 grams d’espinacs (congelades o fresques)
- 4 ous durs
- 80 grams de pinyons
- 50 grams de panses
- 2 cebes mitjanes
- Oli, sal i pebre
Per la beixamel:
- Oli d’oliva, sal, nou moscada,
- Llet (uns 2l. Aprox.)
- Farina
- Primer de tot, coem els ous fins que estiguin durs. Els fem refredar. Mentre bullim els espinacs (uns 10 minuts si són congelats, només escaldar-los si són frescos) i els posem a escórrer de l’aigua una bona estona
- Tallem ben petita les cebes (quasi trinxades). Ratllem els ous.
- Fregim la ceba amb oli en una paella. Quan estigui feta hi afegim els espinacs ben escorreguts, i l’ou i els pinyons i panses i ho remenem bé. Coem uns minuts. Retirem del foc.
- Coem les plaques de pasta uns 12 minuts amb força aigua salada i un rajolí d’oli. Les estenem damunt draps ben nets.
- Posem a cada canaló una mica del farcit i enrotllem.
- Hem fet una beixamel tirant a clara.
- En unes safates posem un llit de beixamel i hi col·loquem els canalons i els cobrim amb més beixamel.
- Posem al forn una estona (uns 15/20 minuts) i servir calent!
Bon profit!
ingredients |
sofregir la ceba a trocets petits |
coure les plaques dels canalons |
afegir-hi els espinacs |
i l'ou ratllat |
panses, pinyons a gust |
tot ben barrejat |
la beixamel que quedi més aviat clara |
ratllar la nou moscada |
farcir els canalons |
cobrir amb la beixamel |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!