24 de gen. 2025

Fricandó vegà amb seitan

 


fricandó vegà amb seitan

 

Dificultat

Mitjana

Temps

1h

Cost per ració

3€

 

Un plat vegà deliciós i fàcil de fer. 


Ingredients (per unes 2 persones)  Una peça de seitan, 1 ceba gran, uns 50 grams de moixernons deshidratats, farina de blat de moro, sal, oli d’oliva. Per la picada: all, julivert, unes ametlles i sal

               

1.     Posar els moixernons coberts amb aigua una estona (mínim 15 minuts)  tallar el seitan, salar i enfarinar. Fregir en una paella amb oli abundant molt calent. Apartar

2.     A la mateixa paella fregir la ceba ratllada durant uns 5/6 minuts. Afegir-hi els bolets nets i tallats sense aigua i coure 5 minuts més

3.     Afegir el seitan i cobrir amb brou i deixar coure a foc lent durant uns 15/20 minuts

4.     Durant els últims 5 minuts afegir-hi la picada

5.     Tapar i deixar reposar una estona abans de servir. Va molt bé fer-ho amb temps i a l’hora de servir donar-li un cop de foc

 

Bon profit !

 

També es pot fer per congelar, aleshores el que faig és fer-ho al revés, deixo el seitan a la nevera dins la seva bosseta tancada hermèticament (tal i com l'hem comprat) i faig la salsa.

Poso la ceba a coure, afegeixo els moixernons hidratats, i el brou i quan tot està llest, deixo refredar, poso en un taper i al congelador.

El dia del menjar, trec la salsa i la deixo descongelar.

Fregeixo el seitan en una paella, i afegeixo la salsa, coure uns 5 minuts i llest.





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!