Macarrons amb salsa d’espinacs i tomàquets cirerols
Dificultat |
Mitjana |
Temps de preparació |
30’ |
Cost per ració |
2,40€ |
Un plat de pasta sempre ve de gust, oi? Aquí
et proposo aquesta recepta feta amb unes espinacs fresques i un bon formatge
parmesà. Senzill, sa, contundent i molt saborós.
Ingredients per unes 4 persones: 400 grams de macarrons, un kg. de fulles d’espinacs fresques, 4 grans d'all, 400ml de crema de llet, un tros de formatge parmesà, un bon grapat de tomàquets cirerols, oli d’oliva, sal i pebre negre.
1.
Primer de tot poso l’aigua a bullir, quan arrenca el
bull, aboco un grapat de sal i aboco els macarrons que els couré al dente.
2.
Mentrestant en una paella amb oli dauro unes quantes
dents d’all laminades i abans que s’enfosqueixin massa, afegeixo els tomàquets
tallats per la meitat.
3.
Aboco els espinacs i coc a foc mig uns minuts (amb uns 6 O 7 minuts ja estaria).
4.
Afegeixo la crema de llet i remeno tot bé. Afegeixo
formatge parmesà ratllat i coc fins que tinc una crema, salpebro al gust.
5.
Afegeixo a la paella la pasta sense aigua i, si
cal, aboco un xic d’aigua de cocció.
6.
Serveixo calent.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!