Amanida de patata i alvocat amb vinagreta de julivert
Ingredients per unes 4 persones:
4 patates grans, 2 cebes tendres, 1 alvocat gran, 100 grams de julivert, oli d’oliva, sal, vinagre.
Coc les patates amb pell i tot fins que estiguin fetes per dins (punxo i veig si està cuita). Jo poso les patates en una olla cobertes amb aigua, al foc, i quan arrenca el bull calculo uns 25 minuts i vaig mirant cóm estan.
Les trec, escorro i deixo refredar
Faig una vinagreta picant el julivert i passant-lo pel turmix junt amb oli d’oliva, sal i vinagre (al gust)
En un bol poso les cebes tallades a tires fines i l'alvocat a trossos, ho barrejo amb la vinagreta.
Munto el plat amb les patates a rodanxes de base, salpebrades i a sobre la barreja de ceba, alvocat i vinagreta.
Poso a la nevera i serveixo fred
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!