17 de gen. 2020

Pastís de formatge mató amb panses



Dificultat
Mitjana
Temps
1 hora
Cost per ració
1,20€

Ingredients per unes 4/5 persones:  3 ous, 3 iogurts blancs, 180 grams de sucre, 250 grams de mati i 30 grams de formatge d’untar, 30 grams de maizena, un grapat de panses (uns 40 grams), una mica de licor per cobrir les panses (rom, brandi...), mantega per untar el motlle.

1)     Primer de tot mesuro tots els ingredients.  
2)    Posar les panses en un got i cobrir-les amb licor.
3)    En un bol afegeixo tots els ingredients ¡, no importa l'ordre i es pot fer a mà o bé amb unes varilles elèctriques: ous, sucre, iogurts, mató, formatge d’untar, maizena.
4)    Posar tot en un motlle per anar a forn
5)    Abocar-hi les panses escorregudes
6)    Coure al forn uns 150 graus uns 40’ (forn a sota i a sobre) Si no volem que se’ns cremi de dalt a mitja cocció podem cobrir el pastís amb paper d’alumini.


Bon profit!





ingredients

panses en remull


barrejo tots els ingredients



bato amb les varilles





aboco al motlle


ja està fet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!