Uns bombons d'entrant que combinen molt bé els sabors del pernil, el formatge i els fruits secs. Molt fàcils de fer .
Ingredients
: pernil salat de bona qualitat, formatge d’untar o mascarpone , uns 50 grams d’ametlles, uns
30 grams de panses i uns 30 grams d’orellanes
- Trossejar
     els fruits secs i en un bol barrejar amb el formatge cremós remenant bé
     amb una cullera
 
- Podem
     utilitzar una cubitera de fer gel (d’aquelles típiques de plàstic) o bé un
     motlle per fer minimagdalenes o pastissets. Tallem film transparent del
     tamany del pernil (una mica més gran). Posem el film estirat i a sobre el
     pernil. Ho coloquem dins els motlles i ho farcim amb el formatge i fruits
     secs, tanquem bé i amb el film transparent ho apretem bé.
 
- Ho
     posem a la nevera un parell d’hores ( o bé podem posar-ho al congelador per
     fer servir el dia que vulguem) . Ho servim ben col·locat dins motlles petits d'aquells arrissats per les trufes. 
 
Bon profit
  | 
| els ingredients | 
  | 
| piquem les ametlles | 
  | 
| tallem les orellanes | 
  | 
| farcim el pernil | 
  | 
| emboliquem bé i deixem a nevera | 
 
 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!