Ingredients (per unes 5/6 persones):
- la fruita: 6 peces en
total (2 pomes, 2 préssecs, 2 peres...)Nosaltres hi hem posat aquest cop: 2
pomes 2 peres 1 plàtan i 2 prunes.
-
4 ous
-
1 cullerada de maizena
(farina de blat de moro)
-
Mitja barra de pa del
dia abans
-
1 cullerada de canyella
-
Caramel fos (es fa amb sucre i unes gotes de llimona)
-
Una mica de llet
(opcional) o bé aigua per xupar el pa
1) Coure
la fruita neta, pelada i tallada a trossos amb una mica d’aigua en un cassó al
foc durant una estoneta (uns 15 minuts) fins que deixi anar tot l’almívar i és
aleshores quan..
2) hi
afegim la maizena (que abans hem diluït amb una mica d’aigua )i remenem. Aturem el foc.
3) Batem
els ous amb la canyella
4) En
un bol posem el pa mullat amb aigua (o una mica de llet també). Es treballa bé perquè tot el pa quedi ben xupat. Se li afegeixen
els ous batuts i es barreja a la compota de fruita
5) Barregem
la compota amb el pa xupat.
6) Posem
la massa en un motlle (si volem caramel el posem al fons fent de llit) al forn
durant uns 30 minuts a 180 graus.
És una bona inspiració, la teva recepta. Gràcies
ResponEliminaa tu, encantada que sigui útil !! petons !
Elimina