- llet
- brou (hem aprofitat la resta de pollastre i afegint-hi verdures com pastanaga, api, porro ...)
- mantega (o també oli d'oliva)
- farina
- nou moscada
És molt senzill de fer. Primer posem una quantitat de mantega en un cassó i al foc, quan s'hagi fós afegir-hi cullerades de farina blanca fins que quedi una pasta una mica espessa. I posteriorment anar-hi afegint indistintament llet calenta o brou calent a poc, anar remenant per evitar grumolls i afegir-hi al gust sal, pebre i nou moscada (la ratllem per sobre la mescla). Quan tingui la textura que volem aturem el foc i deixem reposar uns minuts.
Per fer el farcit dels canalons faig una beixamel molt espessa. Però per a acompanyar-los molt més líquida.
Una de les claus de l'èxit és anar afegint el líquid calent i anar remenant i treballant-ho amb el foc lent.
És molt senzill de fer. Primer posem una quantitat de mantega en un cassó i al foc, quan s'hagi fós afegir-hi cullerades de farina blanca fins que quedi una pasta una mica espessa. I posteriorment anar-hi afegint indistintament llet calenta o brou calent a poc, anar remenant per evitar grumolls i afegir-hi al gust sal, pebre i nou moscada (la ratllem per sobre la mescla). Quan tingui la textura que volem aturem el foc i deixem reposar uns minuts.
Per fer el farcit dels canalons faig una beixamel molt espessa. Però per a acompanyar-los molt més líquida.
Una de les claus de l'èxit és anar afegint el líquid calent i anar remenant i treballant-ho amb el foc lent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!