Espaguetis de carbassó amb gambes i cirerols
|
Dificultat |
Mitjana |
|
Temps |
30’ |
|
Cost per ració |
4,50€ |
Un plat exquisit, fàcil de fer i amb sabor a mar.
Ingredients per unes 2 persones: 3
carbassons, unes 10 gambes, un bon grapat de tomàquets cirerols, mig vas de vi
blanc, uns 200 ml de crema de llet, sal, pebre negre, oli d’oliva i unes 4 o 5
dents d’all.
1. Primer de tot, marco les
gambes en una paella, les aparto i deixo refredar.
2. Mentrestant, faig els
espaguetis de carbassó. Jo uso una eina específica que va molt bé però si no,
pots fer-ho amb paciència amb un ganivet, tallant el carbassó a tires fines.
3. Pelo les gambes i amb els
caps i closques en una olleta petita amb un fons d’oli les aixafo i afegeixo un
xic d’aigua i deixo coure uns 15 minuts. Deixo reposar i colo el brou (salsa
americana).
4. Pelo i pico els alls.
Els aboco a una paella amb un raig d’oli d’oliva i marco les gambes i les aparto.
5. Afegeixo els cirerols i
coc uns 3 minuts.
6. Afegeixo el brou de les
gambes, remeno, i afegeixo la crema de llet.
7. Ara afegeixo les gambes
i els espaguetis de carbassó i remeno bé.
8. Serveixo a taula
Bon profit!




















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!