Pastís de pomes a capes
Dificultat |
Mitjana |
Temps de preparació temps de cocció |
30’ 40’ |
Cost per ració |
0,50€ |
Un pastís boníssim, fàcil de fer, i
sobre tot, per aprofitar excedents de pomes.
Ingredients per unes 4 persones:
5 pomes, 2 ous, 75 grams de farina, 20 grams de
mantega, 50 grams de sucre, 10 grams de rom, una cullerada de llevat, 100ml de
nata de cuinar.
1.
Primer de tot bato els ous amb el sucre fins que
blanquegin
2.
Hi afegeixo la mantega desfeta, el rom i la nata i
bato
3.
Afegeixo la farina i el llevat tamisats i remeno amb
una llengua pastissera.
4.
Pelo i tallo les pomes a làmines primes i les col·loco
en un bol
5.
Aboco la massa al bol amb les pomes i ho remeno bé.
6.
Aboco en un motlle tipus plum-cake i
7.
Al forn a uns 180 graus (de sota) durant uns 40’
minuts aproximadament.
8.
Trec del forn i deixo refredar. Espolso sucre de
llustre per sobre (opcional)
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!