Amanida de patata, salmó i llagostins
Dificultat |
Baixa |
Temps de preparació |
1h. |
Cost per ració |
3,50€ |
Ingredients per persona: 2 patates mitjanes, un
tall de salmó marinat, 5 o 6 llagostins cuits grans, 1 ceba tendra, oli d’oliva,
un grapat d’olives i sal..
1. Primer de tot, coc les
patates. Com? Les poso en una olla amb aigua freda amb sal i vinagre i, quan
arrenca l’aigua a bullir les deixo coure uns 25 minuts en funció de la mida.
Les trec i deixo que es refredin una mica. Les pelo i les tallo a trossos.
2. Quan les patates són fredes,
pelo els llagostins i tallo el salmó a tires i la ceba tendra.
3. Poso en un plat tot
barrejat amb les olives, amaneixo amb oli d’oliva i un xic de sal i a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!