Milanesa de vedella a la napolitana
|
Dificultat |
Mitjana |
|
Temps |
30’ |
|
Cost per ració |
4,50€ |
Un tall contundent que es pot acompanyar amb una amanida verda.
Ingredients per unes 2 persones: 2 talls grans o 4 petits de vedella (avui he demanat la part de l’esquena), uns 70 grams de salsa de tomàquet, unes 6 rodanxes de pernil dolç, uns 100 grams de formatge mozzarel·la ratllat, 2 ous, farina, pa ratllats, sal, oli d’oliva i orenga picada.
1.
Primer de tot poso un paper de forn damunt cada tall i
el pico per tal d’aplanar-lo.
2.
Salpebro un xic i passo per farina, ou batut i pa
ratllat.
3.
Fregeixo amb oli ben calent, volta i volta i aparto,
damunt paper de cuina perquè deixi anar l’excés d’oli.
4.
Col·loco els talls damunt una safata de forn i poso
per sobre la salsa de tomàquet (orenga), els talls de pernil dolç i la mozzarel·la.
5. Gratino al forn uns 5 minuts a uns 200 graus. Ha de quedar el formatge fos.


















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!