Espaguetis de carbassó amb pesto i cirerols
Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,80€ |
Aquest plat te un gran avantatge: no cal
cocció, tots els ingredients es mengen en cru, per la qual cosa obtenim totes
les propietats. És fàcil de fer i molt ràpid. En un pim pam tens un bon dinar o
sopar.
Ingredients per unes 4 persones: 6
carbassons grans, 2 alvocats, oli d’oliva, sal, una llimona (suc), unes fulles d’alfàbrega, un grapat de pinyons (uns 59 grams), i un bon grapat de
tomàquets cirerols (si en tens de diferents colors, molt millor)
1.
Primer de tot faig els espaguetis passant els
carbassons nets per la “ratlladora” d’espaguetis. Ho col·loco tot en un bol.
2.
Ara faré la salsa molt ràpidament: col·loco en un pot
llarg un xic d’oli d’oliva, amb la resta d’ingredients (sense els tomàquets):
alvocat, suc de mitja llimona, unes fulles d’alfàbrega i un grapat de pinyons.
I ho passo pel turmix fins que tinc una salsa.
3.
Barrejo la salsa amb els espaguetis i afegeixo els
tomàquets cirerols tallats per la meitat
4.
Serveixo a taula tal qual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!